8.09.2012

Yaşamak İstediğin Herhangi Bir Gün



Sevgili fundanın olmasını istediğiniz günü yazın temalı yazısından yola çıkarak…

Bugün eğer gerçekten istediğim şeyleri yapabilseydim sanırım geçmişinden ve geleceğinden bağımsız bir noktada duran bir gamze olmam gerekirdi. Çünkü bir kişi gelecek rotasyonunu belirlediğinde Batmanin kullandığı şu ipin ucunda duvara mıhlanan o alet var ya evet onu bir yere fırlatıyor, aletin kendisi de elinde olduğundan ancak o ipin izin verdiği şekilde hareket edebiliyor. Bazen aletin düğmesine basıp kendini yukarı çekebiliyor bazense basamıyor ipin ucunda sallanıp duruyor.

İşte o gün olsaydı eğer, istediğim bir günü yaşayabilseydim ben kendi kurguladığım bambaşka bir günü değil de yağmurda sırılsıklam olduğum MFÖ konserinde yanında arkadaşım efervesanla o günü tekrardan yaşamak isterdim. O günkü kayıtsızlığımı, arasam telefonun ucunda olan sevdiğimi ve sevdiğim kişinin varlığını belki biraz daha hissetmek isterdim. Keşke ona ne kadar özel olduğunu söyleyebilseydim. İşte o gün de bunu da yapmış olurdum muhtemelen.

Ben hayalimdeki günü kelimelere dökemiyorum, bilmiyorum tek bildiğim istediğim bir günde gelecek kaygılarından bağımsız, içmeden sarhoş, öyle umutlu, öyle sevgi dolu, öyle sevilen insan olmak.

Bir de saçlarım daha uzun olurdu muhtemelen. 

İstediğin günü yaşa mimi beni çok hüzünlendirdi nedense, o nedenle daha fazla yazmayacağım.

Sadece demek istiyorum ki bazen hayalimizdeki günleri zaten yaşıyoruz, keşke farkında olarak yaşasak...

4 yorum:

  1. Sen hüzünlenme tamam bi daha daha neşeli bişeyler yapalım :)

    YanıtlaSil
  2. bende yazında huzunlendım keske ınsan bazı gunlere donebılse ıstedığı gunlere ama ne yazıkkı gecmıse donemıyoruz.geleceğe gıdebılırız ama:)
    mımledım senı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biricit canım, mimi gördüm yazacağım ama halim hiç müsait değil...
      En kısa zamanda işte, yanıt gelecek ;)

      Sil