20.06.2012

Tatil Fotoğrafları, Yaz Planları, Zayıflama Esiği Falan


Blogumu başından beri takip edenler bilir, etmeyenlerse hiiiiiçç kusura bakmasınlar, kendilerini kınıyorum. Şimdi ben son 4-5 aydır yemelerime ara ara bir dur deyip, kendimi frenleyip 4-5 kilo vermiş durumdayım. Yazın dibine gelmişken kilo vermeye çalışmak çok kasış oluyor azizim. Bunları da işte bunları tüketerek yaptım hep. Bir de adam gibi et ve sebze yedim. Yani normal yemek yemeyle kilo veriliyor çok egzantirik mango yaprağına, somon kılçığına, yosun sarmalarına gerek yok. Normal zayıflama formülü taze fasülye, bamya, bildiğin anne tavuğu menüleriyle de gayet oluyormuş.




Şimdi malum bir sınava gireceğimden de tatile nasıl gideceğim, nasıl yapacağım bilemiyorum. Yani elim kolum bağlanmış durumda, sinirlerim gergin, gözlerimde akmaya her an hazır yaş damlaları bulunuyor. Bildiğin gergin ve bunalımdayım.

 
Ama etraf boş durmuyor ki, hayır normal normal evde otursam kimsenin kalk gidelim demeyeceği şu yaşam döngümde bu yıl etrafımda 1500 tane plan yapılmış durumda. Yani henüz yapılı olmasalar bile herkes hazır ve nazır en azından.







Normal hayatımda derken biraz haksızlık ettim zira son 2 yıldır çok şön tatiller yapmaktayım, misal yurtdışı eğilimlerim aşağıda fotoğraflarla gösterilen…

Ondan sonra kışın bile gezdim hatta yetmedi.

Soğuk yere gitmemek lazım insan yedikçe yiyor…

Ondan sonra en son geçen yaz da şöyle şeyler yaptık mesela…




Şimdi bütün bunları bir kenarda mix edersek bu yıl nasıl bir tatil yapmalıyım? Yapmalı mı, yapmamalı mıyım? Yoksa hiç uzatmamalı mıyım?  

Ne yapayım?

10 yorum:

  1. resimlerinizin güzel olduğunu belirttikten sonra Hindistana gidip gökdelenlerin arasındaki baraka evleri görmenizi tavsiye ederim.Üç günlük dünya hayatta herşeyi görmek lazım :))sevgilerimle (kalpkalpkalp)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O fotolar ne şartlar altında, iyi olsunlar diye ne uğraşlar verilerek çekildi, güzel olmaları şart yani haha :)

      Hindistan'a da gideceğim her bir yere gideceğim, hımlama hımlama Hindistan diye çığrınacağım ama az sabır ve birikim gerekiyor ;)

      Sil
  2. Barcelona wow ! İspanya'ya gitme fırsatım (şimdilik) olmadı. Deli gibi merak ediyorum. Biliyor musun bilmiyorum ama ben Latin Amerika'ya ve İspanya'ya aşığım <3 Gitmesem de görmesem de :D Belki gitsem fikrim değişir mi bilmem.

    Viyana'yı görmediysen mutlaka öneririm. Tamam çılgın bir şehir değil. Hatta biz gençler için çok sakin bile sayılabilir; ama envai çeşit sanat olayını takip edebilirsin. Güzel et yemekleri yiyip, parklarda dolanabilirsin. Viyana'ya aşığım diyebilirim. İmkanım olsa 50 defa daha giderim. Diğer seçenek ise Peru. Görmeye değer bir yer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya Barcelona'dan memnun kalacağının garantisini çok rahat verebilirim, sıcacık bir yer her bakımdan.

      Viyana'yı herkes diyor ama şu aralar tercihim aslında daha egzotik yerler, ya da kum deniz... Yani aklımda tabi ki var ama bu yıl olmaz gibime geliyor. Peru tarafına (kıtayı kastediyorum) geçersem, aslında Brezilya-Arjantin çok istiyorum da, yol ücreti çok zorluyor ya. Osu busu çok gideri olacak. Şimdilik o da beklemede tüm bunlar yüzünden :(

      Sil
  3. öhöm öhöm öhöm!!! tatil derken burda yapılmışı var diyerek ştak diye o yurtdışı tatil fotoğraflarını çarptın yüzüme yahu! :) maşallah maşallah! yooo hayır hiç kıskanmadım :P

    o sınav dediğin şey kpss di mi? bıçaklasak ya o sınavı? of!

    he valla ben de öyle zayıfladım azizim. ne gerek var entellektüel isimlere, tariflere, diyet listelerine. paşalar gibi anne menüsüyle zayıflanır. üstüne az biraz stres, gerginlik ekle. artı 2 kilo cepte. mis! :)

    o değilde ne diycem bak. ama sen tatile gitmezsen sen olamazsın kiiiiiğ :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa yaaaa neler yaptım nelerr, ama insan ne oldum değil ne olacağım demeli. Bak şimdi oturup ders çalışıyorum kös kös.

      Sınav KPSS değil yaa ama o tarz bezdirici bir şey maalesef, mali müşavirlik.

      Ben de zayıfladım da sınav olayları yüzündn almaktan korkuyorum. Bunun dışında tatile gitmezsem gerçekten ben ben olmayacağım galiba. Huysuzzzz, naleettt bişey olabilirim :)

      Sil
  4. ben bir günde 7 kilo verebiliorem biliyorsunuz o yüzden sizede kolay gelsin diyorum öte yandan tatil için gaziosmanpaşada şanzelize cafe var oraya gidiniz muhteşem bir yer ben hep ordayım
    http://www.youtube.com/watch?v=wIMgdz8fvQI

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şanzalize kafe görüntüleri beni benden aldı... Yıllarca yaptığım tatilleri sorgulattı :)

      Sil
  5. sanırım orman kampı dağ kampı olmalı gibi.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet o en sondaki kamp etkinliğiydi :)

      Doğa ve çılgın yaşam :)

      Sil