20.08.2012

Güneşi İçine Alan Keyif Kadını



Laaaannn açılın çok boş bıraktım ben buralarııı...

Şarkıyı açalım efemmm...
Down By The Water by The Decemberists on Grooveshark


Moral büsbütün 3. Yıldızını CMAS’tan kapmış profesyonel dalgıçlar gibi diplerde sürünse de yemin ederim güneş, su, yanma,ten rengi değişimi spor insanın endorfinini salgılatıyor, sağıyor hormonları bildiğin mal mal boş yere motive olmuş oluyorsun, ne ayak bu? Soruyorum ne AYAK?

Ben normalde küfreden biri değilim efenim, küfür bile ağzımda kibar duruyor, walla çok kibarım anlamadım. Mesela höhöyttleiyorum, kimse kadın tarzı hitap etmiyor bana öyle bir havam var. Annemden kaptığım, onunda annesinden kaptığı 3. Nesil Zuhal Olcay havası… Hoş ama walla hoş şimdi bu konuda alçak gönüllülük yapamayacağım. Oysa ki içimde bir kamyon şöförü herif yaşıyor. Benim içimde yaşayan kamyon şöförü ancak Levent Yüksel’in Zalim klibindeki “kamyoncu” kadar olsa da ne yapalım o da bir çeşit herif ve ter kokuyordur muhtemelen, naif ama şöför. Öyle bir şey. İçilimde gay olabilecek kadar naif bir kamyon şöförü yaşıyor diyelim.

Ya umarım şarkıyı dinliyorsunuzdur, ben yazarken dinliyorum mesela.

Bu şarkıda kadın ve erkek farklı tonlarda söylüyor ya yani ikili ses var ya işte ben böyle şarkılara bitiyorum. Aslında erkek vokalli grup olduğundan erkek kısmının sesi melodi olarak baz alınsa da  nakarattaki en can alıcı kısım olan “but i would bare it all broken just to fill my cup” kısmı kadın vokalin hakimiyetinde. Ben söylerken kadın vokali takip ediyorum burayı da çığırarak söylüyorum, bununla eğleniyorum… Yani, ne var? Komik mi geldi? Çok mu komik?

Mesela Something Stupid de var böyle 2 sesli, o da muhteşem bir parça ama ardı ardına dinlemeyin, bok gibi olur. Dinlediyseniz belki Travis’in “Love will come through”u buna uygun olabilir.
Allah’ım en sonunda rengim vampirelladan normal insan ten rengine döndü ya walla bir sağlıklı gözüküyorum, bi’ gürbüz oldum bi’ maşallah bana oldum yaaa, taş gibi oldum yemin ederim.

He ben asıl ne yazacaktım, anneme bir Lana Del Rey Blue Jean klibindeki suda yatan tarzı fotoğraf çektirdim, ya yemin ederim anlıyorum bu işten, instagramda en çok "like"lı fotoğrafım oldu. Hafif erotik gibimsi olduğundan sosyal paylaşımlara koyamıyorum ama bakın eğer saçınız sudan çıktığını anında kafanıza yapıştığından ve tabi doğal olarak lana gibi takma kirpik ve hat sanatının bir örneği gibi duran eye linerınız olmadığından malak gibi çıkıyorsanız poz şu şekilde!


Lan Lana sen işini biliyosun, öptüm seni ;) Ben size deniz, havuz ve sairlerinde nasıl fotoğraf çekileceğinin taktiğini verdim daha ne istiyorsunuz? Hem daha bayramın bitmesine bir gün var...

Neyse ben gidiyorum daha da yanıcam ou yeahh…

2 yorum:

  1. lana del rey gibi poz vermek olayında koptum
    aylaynır yok.. kirpikler yok
    bence lana da malak gibi çıkardı

    o kadına hep lama diyesim geliyor ama kendimi bu iğrençlkten uzak tutuyorum..

    yapmiyciiimm haaayııırr..

    ama şarkıları on nömra.

    bu arada lana ya taktım levent yüksel'i unuttum..

    ahaha kamyoncuuuğğ.. kızlar duruşuma yollar gidişime

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kızlar duruşuma yollar gidişime mi :))
      bak bilmediğim bir kamyoncu sözüü

      ayy Lana da malak gibi çıkardı katılıyorum,
      sıfır makyaj ve ıslanmış, kafaya yapımşım saçlar...
      Ama çözümü buldum, dediğim gibi.
      Şarkıysa günde 10-15 defa dinlesem sıkılmam, o derece.

      Sil