10.02.2016

Cihangir Yoga

Merhaba, çok güzel olmayan boğucu bir haftanın sonlarından geliyorum, bu hafta ta ocağın sonunda kayıt olduğum Cihangir Yoga'ya gittim. Çünkü bu alanda ilerlemek istiyorum ve maalesef ki üye olduğum spor salonunun yeni ve çok iyi bir temel yoga hocası olmasına rağmen ileri seviye olanağı bulunmuyor, bu nedenle soluğu çokça oldukça epey popüler olan Cihangir Yoga'da aldım.

Daha henüz tüm hocalarıyla tanışamadığım için çok yorum yazamayacağım ancak bugüne kadar gittiğim yoga dersleri, kendi başıma yaptığım pratikler boşuna değilmiş bunu gördüm. Kendi adıma mutlu oldum ancak Cihangir Yoga’nın çalışma ortamı biraz yorucu. Öncelikle çok kalabalık, beden dersindeki soyunma odalarını anımsatan bir soyunma odası var. Duşlarını göremedim, zaten burada pek duşa girebileceğimi sanmıyorum zira oldukça kalabalık.  Yoga yaparken isteseniz de dinginleşemiyorsunuz çünkü oldukça sıcak, o kadar bunaldım ki bir ara artık bitmiyor mu dedim, oysaki ders oldukça güzeldi. Sorun kalabalık ve salon maalesef ki bu kalabalığı kaldıracak şekilde dizayn edilmemiş.


Ulaşımı benim açımdan oldukça kolay. Ne kadar motive olursanız olun, spor-yoga vs merkezinin evinize işinize olan uzaklığı motivasyonunuzu oldukça etkiliyor. Benim açımdan çok rahat bir ulaşımı var. Kalabalık sorununu haftasonu İstinye’deki merkezine giderek atlatmayı düşünüyorum.  Derslerde umarım biraz ileri seviyelere gitmeye başladıkça daha az kişiyle yapılıyor olur, olur değil mi? Göreceğiz. 

Sevgiyle huzurla kalın, öpüldünüz minnoş yanaklardan.

4 yorum:

  1. Hep özendiğim bir şeydir yogaya gitmek bi türlü de olduramadım :/

    YanıtlaSil
  2. yoga yapman ne hoş. cihangir yoga da çok meşhur yaa. baksanaaa, pilates hocası olsana. ciddiyim. yurtdışından gelen hocalar var. bak cihangir yogaya bi sor orda sora da pilates hocası ol bence. ah güzelim cihangir ya. istanbul işte. en istanbul oralar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya hocalık eğitimi zaten almak istiyorum ama bizzat hocası olmak benim bedenimin erişemeyeceği bir nokta gibi gözüküyor şu an maalesef :(

      Sil