13.06.2012

Geç Kalınmış Madonna Yazısı


Herkes Madonna konserimin nasıl geçtiğini sormuş blogumda ve harici yerlerde, ay canlarım benim, heyecanımı çok mu belli ettim ne?
Yıllardır içimde kalan Madonna sevdasını çok iyi yaşayamadım açıkçası, bir bana mı öyle oldu acaba? Zaten konseri önlerde izleyemememin ve sahneyi tam net olarak göremememin acısı içime oturdu, yalan değil. 
Ama bunun dışında ya ben bu yeni parçalarını sevememişim, asıl onu anladım :/ Böyle bir Vogue çaldı bir Human Nature çaldı ya, nasıl mutlu oldum hele zaten sanırım en çok destek aldığı parçası da Like A Prayer’dı. Kesinlikle birkaç şarkı değiştirilerek kusursuz bir playlist oluşturulabilirdi.



He ben bunları böyle değerlendiriyorum da Madonna’nın kendisine göre değerlendiriyorum tabi ki. Yoksa genel olarak bakıldığında muhteşem ötesi, 3d bir şovun içindeydik. Ama ben o 90’lı yıllardaki maskülen kıyafetlerle dans etsin istedim hep, yalan değil ;)


Neyse bir heyecan işten 12 gibi izin alıp çıktım, arkadaşlarla güya 4te buluşacakken 5te buluştuk, ben de bu esnada Madonna konserine hem enerji olarak hem de bant ıvız zıvır olarak hazırlanmış bulundum.

Madonna Bantı satan amca, nasıl çekmişim ;) ve tabi ki de enerji gerek :)


Ve tabi ki enerji gerek ;)



Sonra toplaşıp baya bir Madonna hanfendiyi bekledik, sonrada plastik tabakalara oturduk.



Sonra çıktı baktım “aa ben hiçbir şey göremiyorum!!”, sonra gerilerden izledim biraz dediğim gibi sahneye tam hakim olma babında.

Ayrıyetten Madonna Express Yourself’le Lady Gaga’nın Born This Wayini karıştırıp bir şarkı söyledi biliyorsunuz. Sonunda da çoğu kimsenin bahsetmediği bir laf sarfetti “she’s not me” ay buna ne gerek vardı yahu şimdi?!! Şu insanlardaki yeni Madonna olma çabasını zaten anlamıyorum, yeni olmaya çalışıyorlar ama kadın hala yaşıyor ve hala aktif bir şarkıcı, Cem Yılmaz’ın demesi gibi dikkat etmek lazım tahta o varken oturmak gibi. Olmaz öyle bişey Madonnacığım kasma sen kendini.


Like a Virgin kompozisyonu sağlam olmuştu.
Çıkışta da manyak kalabalık…




Bu gözler bir Madonna konseri gördü en azından, hep koskoca Madonna gelmişken, statta olmayıp nerde olcaktık allasen??



5 yorum:

  1. "La Isla Bonita Bu Ne Güzel Manita" ahahaha :D Gözümden yaş geldi ya. Çıkış cidden bir kabustu. Otele varana kadar bir buçuk iki saat harcadım. Keşke konserin sonlarına doğru gerilere çekilseymişim. Önde kalakaldım :D

    YanıtlaSil
  2. A şeyi demeyi unuttum, çıkışta midye satan bir tezgahtar vardı. Adamın sloganı duydun mu; "Madonna'nın midyeleri bunlar" Töbe yarabbim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay evet dehşet bir kalabalık vardı, ben metroya sanırım 20-30 dk da binebildim :/ Madonna'nın midyelerini duymadım yahu kalabalıkta ahaha komikmiş ama :))))

      Sil
  3. ha ha iyi eğlenmişsin. evet nerak ediyodum sölceklerini fotoları.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haha sağol, ya eğlenme derken koşturduk daha çok ;)

      Sil