6.11.2012

Nasıl bir hafta sonuydu bu böyle, anlamadım



Olumlu düşüneceğim diye aklıma olumsuz ne varsa getirdiğim bir haftanın Cuma gününde yatarken kendimi sakatladım ve tüm hafta sonu yandaki gibi yattım efenim.
Yatmak hiç hoş değil, yo değil inanın ki. Sanki tüm o stresi hafta sonunda da yaşamış ve haftaya hiç tatil yapamadan girmiş gibiyim.  Bol bol Glee seyrettim ben de, öyle ki beynim döndü. Rüyalarımda bir grup öğrenciye sürekli taktik falan veriyordum.
Glee gibi müzikal bir dizinin 6-7 bölümünü izleyince insanda, Eurovision şarkı yarışması izlerkenki duygu durum oluşuyor. Şarkıların da hepsini bilmediğimden böyle bir şapşallaşma, şarkıların hepsinin anlamsız gelmesi, melodiyi artık duyamama gibi. Bir süre sonra ben de kapattım ama yapacak başka bir şey de bulamadım maalesef ki.  
Boyun tutulunca Neler yapılmalı Episode 1
Öncelikle bölge sıcak tutulmalı, yani… you know man, c’mon bu maddeyi geçiyoruz.
Sıcak su torbasını bu bölgeye tutup, sonra da masaj yapılması insana inanılmaz rahatlık veriyor.
Kas gevşetici alınabilir ama ilk aldığımda inanılmaz tatlı uyku yaptı. Oh mışıl mışıl uyku…

Ama tüm bunlardan sonra asıl benim kişisel deneyimim daha önemli
Öncelikle sevgili annem 80’lerde o zamanın meşhur modası olan kupon biriktirme taktiğiyle aldığı akupunktur makinesini bana gösterdiğinde baya bir dalga geçtim. O makineyi kullanmayı aklımdan bile geçirmiyordum.-burada roman kasılmış-
Makinenin milatlık olması bir yana -lost seyredenler bilir- Dharmavari bir yerde deney amaçlı kullanılmak üzere hazırlanmışçasına bir kullanım kılavuzu vardı. Yahu insan tırsıyor. Her an King’in Tepki (Firestarter) romanındaki gibi bir deneye maruz kalıp da gözlerimden ateşler fışkırtabilirmişim gibi… Zaten ilgili sayfayı da paylaşıyorum.


Neyse aletimizin 5 ila 7 dk kullanılması gerekiyormuş. Fizik tedavi stili, hafif elektrik akımları veriyor makine, böyle iğne batarmış gibi oluyor. Ama böyle bir rahatlama hissediliyor tabi elektrik şokuyla beraber. Tarzı aslında önce sıcak tutularak yapılmasıyla dediğim gibi fizik tedavinin evde uygulanmış hali. Ertesi gün kalktığımda tutukluğun %75 geçtiğini söyleyebilirim. Böyle de istatistiki bir insanım ben. Yani ne varsa doğuda var o yüzden jara guruuu deevaaa OMMM.

Yattığım zamanlarda sadece Glee seyretmekle kalmayıp, seyrederken nedense çok rahatladığım Girl, Interrupted filmini de bir 5.kez falan seyrettim yine. Ve yine çok rahatladım. Oysa biraz kötü bir film aslında… Filmden bir iki sahne paylaşıyorum şimdi. Dipnot: Angelina bu filme en iyi yardımcı kadın oscarını kapıp ödül töreninde abisiyle öpüşmüştü, evet.






Yazının ana fikri, hastalık kötüdür, vakit kaybıdır. Anneler candır, uzak doğu-alternatif tıp göz nurudur. Kupon her şeydir, sağlık da.

4 yorum:

  1. Çook geçmiş olsun
    nazara gelmişsin sen ...

    Elektirik almışsın birde üstüne
    aksi bi durum ortaya çıkmaz inş.. :)

    İyi olduğunun haberlerini bekliyo olucamm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet elektriklendim :))
      teşekkür ederim, nazar değil de kendimi kasmaktan kesin... evet kesin :)

      Sil
  2. geçmiş olsun, cok fenadır ya :/
    banada beklerim =)

    YanıtlaSil