21.03.2013

Fruit Alarm!!

Limonata aşkı bitmez :)

Şu bir gerçek ki iş yoğunluğu artınca yaratıcılık da artıyor. Mesela bayadır bloğuna yazmayan ben böyle bir şeyler yazasım, böyle fotoğraflara atıyorum vera wang’in 2013 sonbahar koleksiyonuna bakasım, yeni çıkan albümleri indiresim, yeni kitaplar okuyasım, işte böyle bir kendimi geliştiresim var. Bu kadar işin içinde yapabiliyorum da! Ne demişler, işleyen demir ışıldarmış.

Bunun haricinde günlerdir, aylardır yaptığım spor ve diyette resmen duraklama evresindeyim. Anlamadım yıldızlardan mıdır ne halttandır, bir şey yediğim yok, deli gibi koşuşturuyorum yok yok YOK!! Yani göze çarpan hızlı bir gelişme alamıyorum. Böyle giderse eylüle ancak istediğim halde olacağım, yaz bitmiş olacak ve yazın bitimiyle tekrar kilo alışı… Yoooo dostum yooo..

Her ne kadar bloglarda millet yediği içtiği bol kalorili yiyecekleri paylaşsa da ben öyle olmayacağım! Vücudumuzu toksinlerden arındıralım, daha sağlıklı olalım diye sizlere bol bol salata-sonrasında meyve ve sonrasında bunların yanında iyi gider diye taze sıkılmış meyve suyu fotoğraflarını paylaşıyorum. Başa da sağlıklı yaşam deyince aklıma kremalı içeceklerden limonataya geçiş geldiğinden, nefis hazırlanmış limonata fotoğrafı koydum.  Bunlara göz gezdirdikten sonra ne yapıyoruz? Hemen kendimize salata hazırlayıp afiyetle yiyoruz. Hadi bakalım ;)











Salatalar bitti; şimdi sırada meyvelerimizde :)





Çöp şişten sonra çöp meyve




E bir de meyve suyu yanına..



Kola içmeyelim kesinlikle ama kutuları çok tatlı değil mi :)


4 yorum:

  1. Ben çiko kaplı çilekleri istiyorum gerisi senin olsun dostum=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahah, ben gerisini de yerim ama o çilekler çok güzel diğ miğ diğ miğ :))

      Sil
  2. Ya Gamze bu besinlet müthis lezzetli görünüyor, ama merak ediyorum sen neden kilo vermek istiyorsun? gayet fitsin bence...

    Ha bi de dogru mudur bilmem ama çok kafaya takinca vucut kilo vermiyormus : )) ben de o evredeyim : )) kolay gelsin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya Letheciğim onu ben de duydum ama kafayı takarak yesen kilo alıyorsun, yemesen veremiyosun
      nasıl bir iş bu. Konu ne olursa olsun kilo alma üzerine :(

      Sil