21.05.2012

Hiç isim olmaz demeyin


Uykusu kaçınca insan saçmalayabiliyor.
O değil de artık düğünlerde “ayılana gazoz, bayılana limon” çalmıyor, o neden? Oysaki yıllar yılı klasik bir Türk düğünü geleneğiydi bu eser. Mesela bir Japon olsa yitirmezdi bu geleneği.
Bir de oy farfara vardı, off ne güzeldi o yaa, sahi nerde farfara?? Aa bak burada
Yıl olmuş 2012 hala Damat oynamayı bilmeyen var, what the fuck? C’mon ama yahu, insan bi youtube açıp öğrenir. Her şeyi bizden bekliyorsunuz, onun da linki burada
Daha da kasmak istiyorsanız Payduşka öğrenin bari, videodaki çok kasış yalnız, benim bildiğim dahi oynadığım daha basit, temel bir oyun ama şimdilik bunu buldum. Bunu oynayan diğerini her halükarda oynar.

Aslında yazımın onunla bir alakası yoktu gittiği ve gideceğim bu yıla ait 243425 düğün için hem gözlem hem hazırlık mahiyetinde ama düşünüyorum da Mark şu linkleri bir tıklasaydı, bunlardan habersiz düğün yaptığı için derbeder olur, balayını yarıda keser, bizim yan sokaktaki “mega düğün salonu”ndan hemen gün alırdı.

Neyse artık olan olmuş.
Şimdi ben yatıyorum yarın iş falan var, görüşmek üzere... Öpüldünüz.

6 yorum:

  1. merhaba,ben düğünde masa altında votka koyup masa üstünde limonata içiyor gözüken adam.
    şu anda oryantal oynayan kızları kesiyorum.
    saygılar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay düğünlerde gizliden içki içmek mi kaldı? Artık tüm düğünler sınırsız içkili. Baktılar ki ayık kafayla düğün çekilmiyor, "yemekli düğün" geleneğini getirdiler. Bunlar yapılıyorsa hep bekarlar için, bekar rehabilitasyonu bir nevi :)

      Sil
  2. Nasıl uykum var,
    yazmak istedim sadece.

    YanıtlaSil
  3. Malesef insanlar değerlerine sahip çıkmıyor. Öcüymüş gibi bakıyorlar. Dediğin gibi yabancılar bu konuda daha ileride bizlerden. Kendilerinden utanmıyorlar.

    YanıtlaSil
  4. o klasiklerleri calmaya devam etseler keske.
    ailecek "arabada bes evde onbes, hosuna giderse bedavee" gibi sarkilara göbek atan bi milletiz. "oy farfara"ya kurban olayim ya..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Kasap" da unutulmayanlardandır. Hatırlatayım dedim.

      Sil