1.05.2012

Ödevlerim

Yoğun stresli ve mutsuz bir haftanın ardından o kadar çok mim gelmiş öyle atıflar olmuş ki hem utandım hem gururlandım…
Mimlerin biri Kuulumsu Kadın’dan diğeri Zihnin Arka Sokakları’ndan gelmiş,

Mimlerimin biri ödüllü ama depresif olduğumdan ödülümün tarzını değiştirdim, bu acaba ayıp olabilir mi bilmiyorum :/ Şimdiden özürler…
Öncelikle bir ödül babında olduğundan sevgili Kuulumsu Kadın’a teşekkür borçluyum, cevaplıyım:

1-Mesleğin seni mutlu ediyor mu?
Mesleğim beni mutlu etmiyor çünkü çok durağan ve devlete bağlı bir meslek, devletin işi mantıklı olur mu? Bir ton mantıksız saçma sapan kanunla tebliğle uğraş dur. Devlet isterken çok sistematik, verirken eski usül. Adaletsiz bir ortam…

2-Dilediğin meslek miydi?
Bir meslek dilemiyordum ki, dileseydim ve olsaydı eminim ondan da mutsuz olurdum. Ancak şöyle ki, standart üstü bir firmada tam manasıyla yapabilseydim bu mesleği gerçekten mutlu olurdum diyeyim.

3- Yalnız mı ilişkide yaşamayı mı tercih ediyosun?
Yalnız olmayı tercih ediyorum çünkü psikopat ve manyağım, arkadaşlarım bana Lovecraft diyor, soru mu bu şimdi allasen?

5- Yabancı dil konuşuyor musun?
Sometimes…

6- Rüyandaki evde oturuyor musun? Taşınmak ya da yurtdışına gitmek istiyor musun?
Rüyamdaki evde oturmuyorum tabi ki de. Yurtdışında ne işim var, herkes burada ayol? Bayık oralar, Türkiye’deki enerjiyi şu ana kadar gittiğim pek bir yerde göremedim ki! Bildiğin manyağız biz. Seviyorum insanlarımı. Yalnız ve güzel ülkem hey heyyyy…

7- Mobilya değiştirmeyi sever misin?
Hiç işim olmaz, iş yerinde odamda kişisel bir eşyamı bulamazsınız. Eşyalarla işim olmuyor benim. Ben de bunun farkında değildim de yaşadıkça fark ettim.

8- Çevreye, hayvan korumaya hiç katkın var mı?
Ya gerçekten pek yok. Dikilmiş ağaçlarım fln var tabi de, ekstra bir şey yapamıyorum yaa neden böyleyim ben :/ Gidip kedilere yem verip geliyorum bekleyin.

9- Televizyon ve filmleri sever misin?
Kedileri besleyip geldim, televizyonu gerçekten izleyemiyorum, neden öyle oluyor bilmiyorum konsantre olamıyorum bir diziye ya da reklam girdiğinde dağılıyorum gidiyor. Yani işe yarar şeyleri de izleyemiyorum, bu da beni üzüyor. Filmleri severim tabi bence soru bu olmayacaktı da ilk düzenleyenin acelesine gelmiş. Film sevmeyen var mı şimdi? Ben 6 yaşımdan beri film izliyorum ulennn…

10- Bırakmak istediğin kötü huyların var mı?
Ukalalık, kendini beğenmişlik ve çok çabuk sinirlenebilme özelliklerim alınsın istiyorum aslında benim bir sürü kötü huyum var yaa, kimse de öyle adam gibi kötü şeyler yazmamış. Ben de bu kadarla bitiriyim bari.

11- Loto veya benzeri şans oyunu oynar mısın?
O kadar kötü ve topluma aykırı ahlaki değerlerim arasında şanslıyım ki kumar yok. Şans oyunu diyemiyorum ben bana hepsi kumar geliyor açıkçası… I don’t like them.   


                                                                           *********

Şimdi gelelim 2. mimime, Bu da sevgili Zihnin Arka Sokakları'ndan 

Blogunu ne sıklıkla kontrol ediyorsun ?
Blogumu aslında her gün, işte düzenli olarak kontrol ediyorum. Saat başı bile olabiliyor bu =) Ama bu aralar yazmaya vaktim olmuyor ne yazık ki…

Blogunun en çok neresini seviyorsun ?
Her yerini çok seviyorum, hepsini ben yaptım zira, onların hepsi benim çocuklarım.

Bilgisayarda vaktini neler yaparak geçirirsin ?
Blog-twitter-sozluk-facebook. Şu son sıralar son ikisine bakamıyorum. Ayrıca bazı bazı yeni gruplar arayışına çıkıyorum. Dizi izliyorum falan…

Şu sıralar en çok dinlediğin şarkılar ?
Şu ara en çok Skunk Anensie’nin We don’t need who you think you are ve geçenlerde paylaştığım Just a Cliche, Metronomy’nin Everything Goes My Way ve ardı şarkısı The Look’u manasız bir biçimde Yasemin Mori’nin N’olur N’olur N’olur unu dinliyorum. Birkaç parça daha var ama onları arada kullanacağım için yazmıyorum şu an.
Bir de sevgili mesai arkadaşım sayesinde bol bol Yasmin Levy dinliyoruz. Adio Kerida ve La Alegria gayet isyeaaanlık bir şarkı. Özenti Sezai.

Hem ödül veriyorum hem de mimliyorum onlar da:

2 yorum:

  1. Yazdığın şarkıların hiçbirini bilmiyorum desem ? :(( Utançtan kızardım şuan. En kısa zamanda youtubedan dinlemem lazım.

    "Her yerini çok seviyorum, hepsini ben yaptım zira, onların hepsi benim çocuklarım." Katılıyorum. Ben de kendi blogum için benzer duyguları hissediyorum :)

    Teşekkür ederim cevaplar için :))

    YanıtlaSil
  2. ne demek ne demeek, mimlenmişim de cevaplamaz mıyım?
    We don’t need who you think you are ı dinle hemen ama agresif sever misin bilemedim şu an.

    YanıtlaSil